hamburger

We moeten de toekomst voorbereiden op onze kinderen

Werken bij

Waarom Innoord?

Innoord kijkt graag naar de horizon. Wie willen innoveren en daar horen nieuwe ideeën bij. Dat vraagt om lef en creativiteit om experimenten aan te gaan. Niet “Wat kan er mis gaan?” is onze eerste gedachte, maar “Welke kans biedt dit en hoe maken we het mogelijk?”. Vrijdenkers, creatieve geesten en mensen met lef voelen zich thuis bij ons. We bieden ze ruimte om goede initiatieven verder uit te werken en te verspreiden. Tegelijkertijd koesteren we ook de mensen die het geheel een gezonde dosis realisme mee willen geven.

Arbeidsvoorwaarden

De rechten en plichten van schoolleiders, het onderwijzend en onderwijsondersteunend personeel zijn vastgelegd in de Collectieve Arbeidsovereenkomst 2016 – 2017 voor het Primair Onderwijs.

Begeleiding van leerkrachten

Innoord biedt onderwijs van goede kwaliteit. Hierbij vervullen onze leerkrachten een belangrijke rol. Wij streven er dan ook naar dat alle medewerkers zich duurzaam blijven ontwikkelen..

Instroom- en doorgroeimogelijkheden

Uiteraard kun je bij Innoord komen werken door te reageren op onze vacatures. Daarnaast werkt Innoord met de besturen uit de Federatie Openbaar Primair Onderwijs en de Hogeschool van Amsterdam samen om zijinstromers te laten instromen in het primair onderwijs. Bovendien heeft Innoord ook met het schoolbureau een samenwerking op poten gezet die leidt tot het instromen in het primair onderwijs vanuit een andere sector!

Opleiden in de school

Jaarlijks biedt Innoord in samenwerking met de hogeschool van Amsterdam (HvA) en de Universitaire Pabo van Amsterdam (UPvA) kansen en mogelijkheden aan zo’n zestig studenten die opgeleid worden tot leraar basisonderwijs. Samen zorgen we ervoor dat studenten optimaal worden voorbereid op hun toekomst voor de klas.