hamburger

Krijtmolen

De Krijtmolen is een openbare basisschool gelegen in de Molenwijk. Zo’n 280 leerlingen gaan dagelijks naar de Krijtmolen. Er werken ruim 25 medewerkers.

Karakter van de school

De Krijtmolen is een openbare basisschool waar regulier onderwijs wordt aangeboden. De school staat voor hoge onderwijskwaliteit, hoge resultaten, communicatie en educatief partnerschap. Dat betekent dat we werken met hoge ambities en dat we oog hebben voor het individuele kind. De kwaliteiten van Montessori- onderwijs nemen we mee in ons regulier onderwijsconcept. In onze school staan een vast dagritme en klassenmanagement centraal. In de middag besteden de leerkrachten aandacht aan wereldoriëntatie en creatieve vakken.

Op De Krijtmolen staan kinderen centraal. Het team zorgt er voor dat een kind zich kan ontwikkelen in één ononderbroken lijn. Het leerlingvolgsysteem ParnasSys helpt bij het methodisch volgen van die ontwikkeling. Waar nodig, wordt de leerstof voor het kind aangepast. Met de ouders van ieder kind worden regelmatig voortgangsgesprekken gevoerd.

Inschrijven

Voor meer informatie over de aanmeldingsprocedure, klik hier. U kunt ook contact opnemen met de school.